آموزش نقشه ذهنی : مایند مپینگ Mind Mapping
مایند مپینگ یا نقشه ذهنی به نموداری اطلاق می شوند که برای بیان ایده ها، فعالیت ها و کلمات یا موارد مرتبط به یک کلید واژه مورد استفاده قرار می گیرد. این فرآیند نمودار سازی ذهنی در حل مسئله های پیچیده و یا تصمیم گیری های مهم کاربرد اساسی دارد. در مجموعه آموزش نقشه ذهنی شما با روش های ایجاد این نقشه بطور کامل آشنا خواهید شد.
این مجموعه با بیش از ۱۵ ساعت دوره آموزشی تفکیک شده، تمامی تکنیک ها و ابزارهای لازم برای ساخت یک نقشه ذهنی حرفه ای را به شما آموزش می دهد.
برخی از آموزش های مجموعه مایند مپینگ به شرح زیر می باشد:
- آموزش مایند مپینگ و حافظه
- آموزش و معرفی نرم افزارهای ساخت نقشه ذهنی
- آموزش های موردی و کیس استادی ها
- طریقه به کار گیری از نقشه ذهنی
- نقشه پردازی برای کلمات در مکالمات
- نقشه پردازی برای کلمات در نوشتار
- قوانین اساسی نقشه ذهنی
- و بسیاری دیگر
درباره نقشه ذهنی بیشتر بدانید
عناصر یک نقشه ذهنی به صورت ادراکی و بر اساس اهمیت مطالب در قالب گروه ها، شاخهها و قسمتهای متفاوت قرار می گیرند. نقشههای ذهنی را می توان برای مرور حافظه نیز به کار بست.
نقشههای ذهنی با ارایه کردن یک نمای شعاعی، شکلی و غیر خطی مغز را در ضمن تلاش برای حل مسئله و فعالیتهای سازمان دهی، به سمت طوفان فکری هدایت می کند. اگر چه شاخههای یک نقشه ذهنی نشانگر ساختار سلسله مراتبی درختی است، اما قرارگیری شعایی آنها اولویت بندی معمول را مختل میکند که در این حیث با ساختارهای خطی متفاوت است. این رویکرد به سمت طوفان فکری کاربران این نمودار را تشویق میکند که مفاهیم را بدون میل به استفاده و آغاز یک قالب فکر خاص به یکدیگر متصل کنند.
نقشه ذهنی را می توان با همان ایده ترسیم مفاهیم رسم کرد. اولی بر مبنای سلسله مراتب شعاعی و ساختار درختی ای است که ارتباط بین مفهوم کلیدی و شاخهها را نشان می دهد، در حالی که در ترسیم مفاهیم، اتصال بین مفهومها به شکل هایی متنوع تر صورت می پذیرد.
- هدف و ایده اصلی خود را مشخص نمایید.
- از مرکز صفحه آغاز کنید.
- یک تصویر مرتبط در مرکز قرار دهید.
- از ۳ رنگ اصلی برای شروع استفاده نمایید.
- از این طرح خطوطی به شکل شعاع های مختلف به اطراف بکشید.
- از یک کلیدواژه یا شکل برای هر خط استفاده نمایید.
- نقشه ذهنی خود را توسعه دهید
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.